Suomi-Seura

Finland Society

Jäsenetu vuokravarastoista

13.02.2017

Pelican Self Storage tarjoaa Suomi-Seuran jäsenille 25% alennuksen ensimmäisten neljän kuukauden vuokrasta. Seuran jäseniltä emme myöskään peri lainkaan aloitusmaksua. Pelicanilla on 15 toimipisteitä Pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Säilytystiloja löytyy kaikkiin tarpeisiin yhdestä viiteenkymmeneen neliömetriin. Kaikki tilat ovat lämmitettyjä, erittäin siistejä, valaistuja ja tarkoin valvottuja. Katetut lastausalueet, lainattavat kuljetuskärryt ja huopalattia tekevät tavaroiden siirtelystä helppoa ja miellyttävää. Omalle varastolle pääsee kulkemaan kaikkina vuoden päivinä klo 05:30-24. Autamme myös muissa muuttoon liittyvissä asioissa ja myymälästämme saat edullisesti kaiken tarvittavan tavaroiden pakkaamiseen, säilyttämiseen ja suojaamiseen.

Soita +358 (0)207 007 700, niin autamme oikean tilaratkaisun löytämisessä.

www.tilaakaikelle.fi

Palaa