Suomi-Seura

Uusi jäsenetu vuodelle 2017

30.12.2016

Jäsenedut Finnlinesin laivamatkoista 2017

1.1.2017 alkaen tarjoamme Teille edullisimman voimassa olevan hinnan, kun liitytte Star Club -jäseneksemme. Star Clubin jäsenenä saatte aina 3 % alennusta hytti- henkilö- ja ajoneuvohinnoista ja lisäksi ennakkovaraajan tarjouksia sähköpostiinne. Liittyminen on maksutonta ja etu on henkilökohtainen.

Varattavissa ovat kaikki Standard- ja Special-hintaiset matkat. Standard-ehdot ovat joustavat, kun taas edullisempi Special-varaus on tiukkaehtoinen eikä ole muutettavissa tai peruttavissa varauksenteon jälkeen. Special-hinta muuttuu varaustilanteen mukaan. Star Club -alennus myönnetään sekä Standard- että Special-hintaisiin varauksiin. Varaukset tulee tehdä ja maksaa etukäteen ja jäsennumero ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Etu on saatavissa myös online-järjestelmämme kautta.

Varaukset:

puhelinpalvelu international +358 9 231 43 100

sähköposti

passenger@finnlines.com

verkkosivut

www.finnlines.com

Online-varausjärjestelmä:

www.finnlines.com/laivamatkat > Varaa nyt (vihreä painike oikeassa yläkulmassa)

Star Club:

www.finnlines.com > Star Club