Liittyminen jäseneksi

Tuotekoodi: Membership
Saatavuus: Varastossa

Valitse Jäsenyys, Lisää koriin, klikkaa Ostoskorin tuotetta (sivun yläreunassa) ja jatka Kassalle

* Jäsenyys:

Järjestöjäsenyys:

* Syntymävuosi / perustamisvuosi:

Perheenjäsen, talvi-/kesäosoite, jäsennumero, lahjansaajan tiedot, muita lisätietoja:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Oletko itse suomalainen maailmalla, siirtolainen? Kiinnostaako työtilaisuus ulkomailla, vaihto- oppilasvuosi, siirtolaisuus vai oletko muuten vain kiinnostunut ulkosuomalaisuudesta. Tervetuloa Suomi-Seuran jäseneksi!

Jäsenenä saat monia rahanarvoisia etuja, mm:

- alennuksia erilaisten yritysten tuotteista ja palveluista
- Suomen Silta-lehden kuusi numeroa vuodessa
- neuvontapalvelut esim. maastamuutto- ja paluumuuttokysymyksissä
- yhteydet Suomi-kouluihin ja ulkosuomalaisten verkostoihin maailmalla

Jäsenmaksu on Suomessa 35 euroa (perheenjäsenet à 17 euroa) ja Ruotsissa SEK 339/165. Suomessa ja Ruotsissa asuville lähetämme laskun, mutta voit myös maksaa luottokortilla (Visa, Eurocard, MasterCard)

Voit myös maksaa jäsenmaksusi paikalliselle edustajallemme. Maakohtaiset jäsenmaksut löydät paikallisten edustajien yhteystiedoista.