20% alennus kustantajien kirjoista Suomi-Seuran jäsenille

Suomi-Seuran jäsenet saavat 20% alennuksen kustantajien tuotteiden ovh-hinnoista (paitsi oppikirjat 2-10%). Tutustu tuotteisiin ja ovh-hintoihin esittelytekstin alla olevan kustantajan kotisivun linkin kautta. Lähetä tilattavat tuotteet (älä laita hintoja tilaukseen) yhteystietoinesi osoitteella info@suomi-seura.fi tai kustantajien kohdalla linkitetyn yhteydenottolomakkeen kautta. Voit tiedustella samasta osoitteesta tuotteiden hintoja, mikäli niitä ei löydy kustantajan kotisivulta. Lähetämme tilauksen hintatiedot postikuluineen sähköpostitse tilaajalle ja laskun tilauksen mukana.

Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
AtlasArt
Suomi-Seuran jäsenet saavat 20% alennuksen AtlasArtin tuotteiden ovh-hinnoista. Tilaus yhteydenottol..
FinnEpos/Magentum
Suomi-Seuran jäsenet saavat 20% alennuksen FinnEpoksen ja Magentumin tuotteiden ovh-hinnoista. Tilau..
Gummerus
Suomi-Seuran jäsenet saavat 20% alennuksen Gummeruksen tuotteiden ovh-hinnoista. Tilaus yhteydenotto..
Karisto
Suomi-Seuran jäsenet saavat 20% alennuksen Kariston tuotteiden ovh-hinnoista. Tilaus yhteydenottolom..
Kustannusosakeyhtiö Auditorium