Suomi-Seura

Paikka: Opetushallitus, Hakaniemenranta 6, 00530 Helsinki

SUOMI-KOULUJEN SUURI KERTOMUS

Historiaa ja tulevaisuutta – kun Suomi täyttää 100

Suomea juhlitaan tänä vuonna eri puolilla maailmaa. Me juhlimme myös Suomi-kouluja ja luomme katseemme niin menneeseen kuin tulevaankin. Suomi-kouluilla on uljas historia, mutta ne ovat myös vahvasti tätä päivää. Mitä tulevaisuus tuo Suomi-kouluille tullessaan –sitäkin pohdimme yhdessä elokuussa Suomi-koulujen opettajien koulutuspäivillä.

Ohjelmaan voit tutustua tästä linkistä: OHJELMA

Koulutus järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä. Koulutuspäiville osallistuminen edellyttää mukanaoloa koko ohjelman ajan.

Koulutus on opettajille maksuton. Matkan, majoituksen ja lounaat osallistujat kustantavat itse. Kahvit ja Villa Kiven illanvieton tarjoilut ovat osallistujille maksuttomia.

Ilmoittautuminen koulutuspäiville tapahtuu alla olevan linkin kautta 23.6.2017 mennessä. Tiedustelut, mahdolliset peruutukset ja peruutuspaikkojen kyselyt osoitteeseen maarit.hyvarinen@suomi-seura.fi tai puhelimitse +358-(0)9-684 121 38.

Huom. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamatta jääneestä ilmoittautumisesta veloitamme 50 euroa.