Suomi-Seura

Finland-Samfundet

Finland Society

Ulkosuomalaisjärjestöille

Suomi-Seuran jakaa opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää avustusta ulkosuomalaisjärjestöille  kaksi kertaa vuodessa, hakuaika on helmi- ja syyskuun loppuun mennessä.

Avustuksia myönnetään ensisijaisesti yhteisöille ulkosuomalaisten kulttuuri- ja harrastustoimintaan. Avustuksia voidaan myös erityisehdoin myöntää suomalaisille esiintyjille ja luennoitsijoille. Tietoja hakuehdoista löydät allaolevista liitteistä.

Avustuksia ei myönnetä yksityisille opiskeluun. Avustuksia ei myöskään myönnetä jälkikäteen.

Avustusten myöntämisessä noudatetaan opetus- ja kulttuuriministeriön käyttämiä kriteerejä ja ehtoja. Vuoden 2017 alusta lähtien pyydämme kaikkia hakijoita tulostamaan alla olevasta linkistä sopimuksen avustuksen myöntämisestä, käyttämisestä, käytön valvonnasta ja ehdoista. Sopimus tulee lukea, allekirjoittaa ja lähettää Suomi-Seuraan hakemuksen mukana joko postitse tai sähköpostitse skannattuna.

Hakemukset voi toimittaa Suomi-Seuran toimistoon postitse (Mariankatu 8, 00170 Helsinki), faxilla (+358-(0)9-6841 2140) tai sähköpostitse hanne.selin@suomi-seura.fi tai info@suomi-seura.fi.

Liitteet

Lisätietoja: